4/18/2013

Pieniä juttuja

Ulkona on kunnon myräkkä ja vettä sataa kaatamalla, luulisi että viimeisetkin lumen rippeet sulavat tällä säällä. Olen pitänyt hieman etäisyyttä tietokoneesta tällä viikolla, tekee ihan hyvää päänupille:) On sitten tullut leivottua joka päivä ja sitä myötä herkuteltuakin, hieman laiskanpuoleisesti olen kuvia ottanut, joten pienillä yksityiskohdilla mennään.


Täysin diy-lamppu, tosin useamman vuoden takaa, vanha lasimalja jalkana, johon kiinnitetty taottu "kanta". Varjostinkin on kuulema itse tehty. Sain tämän äidiltäni:) 


Ostin Tigerista kuvioituja papereita, olivat muuten ihan todella halpoja! Pistin hieman uuteen uskoon maalaamani lokerikon, tuli yhtenäisempi ja jotenkin seesteisempi lopputulos.


Viimeisenä minun oliivipuu parkani, byhyy, totaalinen koppura tallissa viettämänsä talven jäljiltä, nostin sisälle useampi viikko sitten ja vain pariin hassuun oksaan ilmestyi lehtiä. Etsin sitten eri lähteistä tietoa että kuinka rajua leikkausta kestävät ja kuulema voi leikata ihan kunnolla ja paras aika tehdä tämä on maalis-huhtikuu, joten pätkäisin sitten kaikki koppurat pois. Saa nähdä tuleeko tuosta mitään, hope so!Sateisen illan jatkoa! 
Tänään varmaan nukuttaa hyvin:)


7 kommenttia:

 1. miulla löytyy samanlaista kuviopaprua..ja lokerikko on tosi kiva nyt.

  VastaaPoista
 2. Siis vau, ihana tuo lokerikko! <3 Tosi kauniisti olet sen uudistanut ja tuo väri on niin ihana! <3 Kaunis on valaisinkin ja tosi hienosti toteutettu!

  Pitäisi vissiin itsekin ottaa joku tauko, tekisi hyvää. ;) Toisaalta on hankalaa toteuttaa nyt, kun koneella tulee vietettyä kaikki vapaahetket, kun ensi viikolla on taas palautus... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lokerikko, tosi hyvä uusi ilme :-) Piristävä :-) Kauniin olet tehnyt :-)

  Iloista, sade iltaa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväinen lokerikko, katselin Tigerissä noita papereita, mutten tiennyt mitä niistä rustailisin. Oliivipuu on keväisin vähän hidas, kyllä se siitä vihertyy.

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuo olivipuu varmasti tuosta tokenee...:)

  VastaaPoista
 6. Heippa. Mun blogissa olis nyt käynnissä tämän kevään viimeinen arvonta, jossa voittoina kaksi kivaa palkintoa! Tuu säkin ihmeessä mukaan!
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja vitsi, miten kivalta näyttää tuo lokerikko!<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...