4/24/2013

Tennareita ja sotkua

Nyt ei kyllä enää tunnit päivässä riitä, kun ulkona pitää kuopia aamusta alkaen ja kaikki sisähommat sitten kasaantuu iltaan. Nyt on haravoinnit suurin piirtein suoritettu, seuraavaksi alkaa perennapenkkien mylläys, pitää vain ensin odottaa että näkee mistä kohti nousee mikäkin perenna, ettei vahingossa kuopaise kasveja pois. Sormet oikein syyhyävät päästä laittamaan penkkejä uuteen uskoon. Mun uudet tennaritkin pääsivät heti käyttöön, minulla kun tahtoo mennä tennarit kesässä, kun niin paljon tulee pihalla ja metsässä oleskeltua että aina syksyyn mennessä saa melkein nakata kengät pois tai siirtää maalauskengiksi:)  Nämä Adidaksen Neo-tennarit olivat tosi edulliset ja ihana yhdistelmä navya ja pinkkiä. 


 Sain Keski. Jenniltä sisustuksen Naked Truth -haasteen, kiitokset tästä:) Linkistä pääsee Jennin postaukseen ja näkee haasteen taustat. Minä ainakin järjestelen kotia ennen kuvien otttamista ja jos meille sattuu tulemaan yllättäen, saattaapi kaikki olla hujan hajan:) Alla olevat kuvat saavat olla meidän naked truth-kuvia, paljon pahempiakin olisi kyllä saatavilla.


Olohuoneessa on lähes aina kaikki tyynyt lattialla, kun leikitään että ollaan piknikillä tai rakennetaan majoja.


Tältä eteinen näytti ennen iltasiivousta. Miten tuo yksi kenkä onkin jäänyt pystyyn:D huoh... sitä odotellessa kun nuo pienet ylettävät laittamaan takkinsa naulakkoon ja hanskat sun muut omille paikoilleen.
Haastetta en nyt laita eteenpäin, tästä saa ottaa, ken haluaa!


Tällaista täällä, nyt pitää suunnitellä pari graafista kuviota yhteen juttuun. En ole ehtinyt taas vaihteeksi blogeissakaan vierailla, lisää tunteja siis päivään, kiitos:)


7 kommenttia:

 1. nää on ihan parhaita nää naked truth haasteet. arvonta on muuten nyt suoritettu..kiitos sinulle kovasti sponsoroinnista :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat,hienot tennarit, nyt kelpaa tepsutella! :-)

  Ja hauskoja kuvia, tämä itsellä odottaa kanssa tekoa :-)

  Iloista loppu viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä suloista kaaosta - ja pinkkiä! ;) Terveisiä päiväntasaajalta!

  VastaaPoista
 4. Näyttää tutulta, meilläkin tais loppujen lopuksi olla aika kesy päivä, kun välillä on pahempaakin. Aika lohdullisia nää totuudet, eikö olekin? :D

  Tennarit on aivan ihanat, värit juuri oikean sävyiset, kyllä noilla kelpaa tepastella. :)

  VastaaPoista
 5. Eihän tämä ole edes paha! Liian nätit kuvat :D Toisaalta musta on kyllä ihan kiva katsoa blogien stailattuja kuvia. En ymmärrä miksi moni niitä parjaa.

  VastaaPoista
 6. Ihanat tennarit!<3

  Tutun näköisiä röykkiöitä siellä täällä;)

  VastaaPoista
 7. Tänne tupsahdin jotain kautta ja jäin lukijaksi :). Lohdullisia naked truth-kuvia, joita nopsaan blogiasi selaamalla en heti edes tajunnut ;). Niin monet kotisi kuvat ja kivat postaukset vetivät silmät vaan ihailemaan kaunista huushollia :).
  Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...