5/20/2013

No se eteinen, muutama tulppaani ja tapaturma

Vähän pääsi viikko hujahtamaan ohitse ja olen hautonut kuvia armaassa läppärissäni jo monen monta päivää, viime viikko oli liiankin tapahtumarikas, heti alkuviikosta onnistuin nyrjäyttämään nilkkani oikein toden teolla. Tein jotain niinkin järisyttävää kuin haaraperushyppyjä:D ja ihan olohuoneessa eli ei voi edes syyttää epätasaista maastoa. Mies vain nauroi sen sijaan että olisi auttanut, kun kieriskelin tuskissani lattialla, ajatteli varmaan että mikä tuolle vaimolle nyt tuli. Aluksi luulinkin että onnistuin astumaan vain hassusti mutta kunnon turvotuksen ilmettyä totesin että vanha vamma taas uusiutui.
No, tekevälle sattuu, olisikin vain sattunut jossain kunnon treenissä, vähän sama kun isäni onnistui murtamaan jalkansa golfatessa, me ollaan isän kanssa tällaisia extreme urheilijoita;) 

Naapurille sattui sitten huomattavasti vakavampi haaveri mutta ei siitä enempää näissä puitteissa, totesin vain taas että kyllä pitää elää päivä kerrallaan eikä ajatella "sitten kun" -mentaliteetilla. Olen myös miettinyt että minkäköhän ikäisenä lapsille voi opettaa ensiaputaitoja? Ajattelin aloittaa opettamalla lapset soittamaan hätänumeroon ja hakemaan tarvittaessa apua naapurista. Paljon on asioita, mitä ei tule mietittyä ennen kuin taidoille tulee tarvetta, onneksi meillä ei kuitenkaan ole vielä kyseisiä taitoja tarvittu. 

Viikonlopun sitten keskityin pihaan ja käytiin ostamassa muutama puu ja pari pensasta, pitääkin esitellä, kunhan saan kuvattua. Nyt kuitenkin julkaisemattomat kuvat eteisestä ja lopuksi kuvailin muutamia tulppaaneja, noita oransseja nousi tänä vuonna vain yksi, onkohan joku pistellyt muut parempiin suihin...


Yllä näkyvä, hieman maalitahrainen laatikko on isoisäni vanha työkaluloota tms. Hioin pahimmat maalitahrat pois, pitää vielä viimeistellä paremmin.


Vanhat matkalaukut siirsin talviasusteiden säilyttäjiksi, näihin mahtui loistavasti kaikki pipot ja rukkaset.


Sain isältäni vielä tällaisen pikkulaukun, jonka sisällä on lokerikko.Pitää keksiä laukulle joku käyttötarkoitus, nyt se on vain tuossa eteisen hyllyssä koristeena.


Etualalla magnolia, joka on nyt selvinnyt jo toisesta talvestaan, kohta pitäisi lehtien aueta. Kukkia tuskin voi edes toivoa vielä moneen vuoteen.
Mukavaa alkavaa viikkoa<3

11 kommenttia:

 1. Oi, mitä upeita kuvia! <3 Tuo teidän eteinen on ihan kuin sisustuslehdestä (anteeksi, kun toistan itseäni!).

  Ja huh, mikä nyrjähdys, onneksi ei käynyt pahemmin!

  Aurinkoista viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos taas kauniista sanoista Jenni<3 Kyllä näistä nyrjähdyksistä aina selvitään:)

   Poista
 2. Jopas olikin hypyt, toivottavasti voit jo paremmin :-)

  Ihania kuvia, ja vanhoja aarteita, aivan ihanuutta :-)

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli oikein hurjat hypyt, kun tällaisen vamman aiheuttivat;)

   Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Mitä jos tekisit siitä pikkulaukusta sen ensiapulaukun :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Annukka! smart thinking;)

   Poista
 4. Voi mikä ihana eteinen!<3 ja muutenkin ihania kuvia!<3

  Onneks ei käynyt pahemmin!

  Aurinkoista viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Merita!<3 Mukavaa viikon jatkoa (täällä ainakin sataa...)

   Poista
 5. Toivottavasti nilkkasi paranee pian. Kannattaa laittaa jalka heti nyrjähdyksen jälkeen kylmään veteen tai kääriä pakasteisiin, tulevaisuutta silmällä pitäen. Ensiaputaidot ovat aina hyväksi, lapset ovat usein varsin neuvokkaita toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Olisi pitänyt tajuta heti että nivelsiteet venähtivät, en nyt sitten tehnyt mitään suositeltuja toimenpiteitä ja jalka on kyllä edelleenkin hitsin kipeä. Meillä on nyt aloitettu lapsille pienimuotoinen ensiaputaitojen opettaminen, kun ovat isompia niin laitan heidät ihan kunnon oppiin!

   Poista
 6. Lapset ovat yllättävän osaavia jo pienestä jos vaan opettaa. Multa kyseltiin jatkuvasti talvella, että menikö jalka lasketellessa. Olisikin mennyt... Sijoiltaan mennyt polvi alkaa vasta nyt olla hieman normaalin oloinen. Paranemisia sinne. Odottavan aika pitkä, kun joku paikka on rikki.

  Ja kiva eteinen. Musta toimii niin hyvin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...