8/30/2013

Täydellinen lehtisäilytysHupsista heijakkaa, taas on vierähtänyt ihan luvattoman pitkä aika edellisestä postauksesta. En taida päästä oikein syksyn rytmiin. Meillä on ollut keskimääräistä hektisempi loppukesä ja päälle vielä pari viikkoa kestänyt flunssa koko poppoolle niin avot. Anyway, postauksen aihe on minua suuresti ilahduttanut jättikokoinen "laukku". En oikein tiedä mikä tuo tasan tarkkaan on, korkeutta sillä on lähes metrin verran ja sisäänsä se vetää hirmuisen määrän lehtiä ja muuta paperi"roskaa" ja mikä parasta, kun se on sopivan täysi, on se helppo kantaa autoon ja kipata keräysastiaan. Täydellistä siis, kirppikseltä vielä löysin (kuten aina:))
Mukavaa alkavaa viikonloppua, saatiin terassikin valmiiksi, joten sitä kuvailen sitten seuraavan postaukseen!


8/13/2013

Säilytystilaa toilettiin


Tämä oli taas tällainen heräteostos kirppikseltä, kun olin viemässä omia tavaroita myyntiin ja olin jo muka päättänyt että mitään en takaisin tuo. Silmiin sitten kuitenkin osui Ikean hyllykkö, joka kolmen euron hinnallaan oli niin halpa ja juuri passelin kokoinen meidän vessaan että oli ihan pakko ostaa. Olisin huolinut toisenkin mokoman meidän kylpyhuoneeseen mutta näitä ei taideta enää valmistaa.
Hyllyt irtosivat näppärästi ja pesin ne pesukoneessa, joten nyt ovat varmasti putipuhtaat. Tässä toteutuu kivasti string-hyllyn omainen ilmavuus, joten tämä ei tuki liikaa pientä tilaa.

Nyt pitää mennä lukemaan iltasatu, palaillaan!8/10/2013

Terassi

Meidän terassiprojekti on nyt kestänyt kohta vuoden verran, ei olla viitsitty ottaa turhaa stressiä aikatauluista ja ollaan menty rennoin rantein etiäpäin. Mies innostui nakuttelemaan kaiteet eilen ja nyt näyttää jo uhkaavasti siltä että terassi saadaan viimeistelyjä myöten valmiiksi ihan lähiaikoina. Kesä tosin näyttää pian vetelevän viimeisiään mutta onhan tuosta iloa pitkälle syksyyn, jahka saadaan vielä katos pään päälle. Valmiita terassikuvia ei ole vielä näyttää ja haluaisin maalata kaiteetkin ennen kuin kuvaan laajemmalla perspektiivillä. Tässä nyt kuitenkin joitain kuvia puolivalmiista.

Ostin eilen terassille värikkään maton, meidän talon väritys on niin voimakas että saa sitten vähän kontrastia ulos kaiken vihreyden keskelle. Alimmassa kuvassa nurkassa näkyvä kasvi on avokado, jonka istutin kevättalvella. Avokado on kasvanut jo ihan huimiin mittoihin. Vieressä nököttää lasten rottinkinen tuoli, jonka ostin kierrätyskeskuksestä kympillä, aika söpö, eikö?:)

Mukavaa lauantai-iltaa!

8/07/2013

TAKAISIN RUOTUUN


Heippa taas! Mahtava loma takana, kolme viikkoa mökillä. Nettimokkula koki karun kohtalon heti alkumetreillä, joten ei sitten tullut postailtua ja nyt tuntuukin kuin alusta aloittaisi. Pää on täynnä ideoita ja kotimatkalla raahasin miehen kaikille kirppiksille mitä matkan varrelta löytyi ja monta kivaa juttua on nyt täällä kotona odottamassa oman paikkansa löytämistä.

Ennen postausta muokkasin blogin ulkonäön uuteen uskoon, halusin vähän uutta ilmettä ja omasta mielestä lopputuloksesta tuli aika kiva. Sain tosin jumpata asettelujen kanssa aika tovin ja oli pakko lisätä koodia, jotta kaikki asettui kuten halusin. Joten jos joku miettii, kuinka saa otsikot ja päivämäärät keskitettyä tms. niin saa kysyä:)


Meillä oli myös tänä kesänä lampaita laiduntamassa mökin vieressä ja yksi pieni vieras kävi joka päivä niitä pussailemassa, kumma kyllä lampaat tuntuivat kovasti tykkäävän koiran märistä suukoista:D


Mies lempipuuhassaan...Loman ajan ruokavalio koostui lähes kokonaan kalasta, joten nyt kyllä maistuu jo kunnon pihvi:D


Tämä komea ilmestys odotti yksi päivä astiankuivauspyyhkeessä, aivan upea sinertävä väritys!Kuvia katsoessa tulee jo ikävä takaisin, nyt ollaan kuitenkin kotona ja paluu arkeen on väistämättä edessä. Taidan aloittaa blogikierroksen, melkein on vieroitusoireita, kun en ole viikkoihin käynyt muiden blogeja lueskelemassa:) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...